Förrätter
Från Havet
Pilgrimsmussla med rotsellerikräm, laxrom, citrondressing & surdegsskorpa, 139:-
Hummersoppa med cognac och grädde, liten västerbottenpaj - 139:-
Simons Skagen på danskt rågbröd med Västerbottenchips - 139:-
Klassisk löjromstoast med gräddfil och rödlök - 149:-
Simons Klassiker:
Svensk trio - Matjesilltårta med räkor, citron och dill - Krustad fylld med laxrom, crème fraîche och hackad rödlök - Gubbröra på kavring - 159:-
Land
Råbiff med rostade sesamfrön & grönsallad. Soya, 129:-
Ankbröst med knaperstekt rökt sidfläsk & romansallad med färskriven parmesan, 125 :-
Lamm med pumpapuré med gröna bönor, 129:-
Vegetariskt
Liten västerbottenpaj med marinerad mozzarella 119:-
Grillad sparris med hollandaise på brynt smör 119 :-
Pilgrimsmussla med rotsellerikräm, laxrom, citrondressing & surdegsskorpa, 139:-
Hummersoppa med cognac och grädde, liten västerbottenpaj - 139:-
Simons Skagen på danskt rågbröd med Västerbottenchips - 139:-
Klassisk löjromstoast med gräddfil och rödlök - 149:-
Simons Klassiker:
Svensk trio - Matjesilltårta med räkor, citron och dill - Krustad fylld med laxrom, crème fraîche och hackad rödlök - Gubbröra på kavring - 159:-
Land
Råbiff med rostade sesamfrön & grönsallad. Soya, 129:-
Ankbröst med knaperstekt rökt sidfläsk & romansallad med färskriven parmesan, 125 :-
Lamm med pumpapuré med gröna bönor, 129:-
Vegetariskt
Liten västerbottenpaj med marinerad mozzarella 119:-
Grillad sparris med hollandaise på brynt smör 119 :-
Varmrätter
HAV
Bouillabaise (laxfilé, hällefilé, musslor och handskalade räkor) med aïoli - 220:-
Lätthalstrad limegravad röding med sötsur dillsås & kokta primörgrönsaker - 249:-
Kolja i vittvinsås med handskalade räkor, smörslungad persiljepotatis & rostad sparris - 199:-
Lyxig Sjötunga med smörstekt bladspenat & potatispuré med dill & västerbottenost, hummersås - 369 : -
Land
Parmesangrillad majskycklingfilé med potatispuré med rostad rotselleri & sockerärtor samt svampsås på skogschampinjon, 219:-
Lammytterfilé med rosmarinmarinad, som kommer med en potatis- och selleripuré, svampbädd och rödvinssky, 225:-
Hängmörad biff med bacon, champinjoner och mörk portvinssås, rostade söt- & potatisklyftor och rotfrukter - 275:-
Simons Klassiker:
Helstekt hjortytterfilé med kantarellsås, timjanglaserade rotsaker, rönnbärsgelé och krämig potatisgratäng - 239:-
Vegetariskt
Rödbetspaj med karamelliserad lök, Rostade tomater med vitlök och örter. Timjan & rosmarinbakad potatis, 199:-
Vegetarisk Bouillabaise med rotfrukter. Surdegsbröd och citrusaioli, -199:-
Bouillabaise (laxfilé, hällefilé, musslor och handskalade räkor) med aïoli - 220:-
Lätthalstrad limegravad röding med sötsur dillsås & kokta primörgrönsaker - 249:-
Kolja i vittvinsås med handskalade räkor, smörslungad persiljepotatis & rostad sparris - 199:-
Lyxig Sjötunga med smörstekt bladspenat & potatispuré med dill & västerbottenost, hummersås - 369 : -
Land
Parmesangrillad majskycklingfilé med potatispuré med rostad rotselleri & sockerärtor samt svampsås på skogschampinjon, 219:-
Lammytterfilé med rosmarinmarinad, som kommer med en potatis- och selleripuré, svampbädd och rödvinssky, 225:-
Hängmörad biff med bacon, champinjoner och mörk portvinssås, rostade söt- & potatisklyftor och rotfrukter - 275:-
Simons Klassiker:
Helstekt hjortytterfilé med kantarellsås, timjanglaserade rotsaker, rönnbärsgelé och krämig potatisgratäng - 239:-
Vegetariskt
Rödbetspaj med karamelliserad lök, Rostade tomater med vitlök och örter. Timjan & rosmarinbakad potatis, 199:-
Vegetarisk Bouillabaise med rotfrukter. Surdegsbröd och citrusaioli, -199:-
Efterrätter
Alltid godaCrème brûlée - 69:-
Chokladmousse med mynta & apelsin. Rostad mandel -69:- Jordgubbskompott med mördegsrullad vaniljglass - 79:- Key Lime pie med rårörda hallon - 79:- Chokladtårta med pistagenötter, rårörda hallon och myntagrädde - 79:- Glazed ostkaka med smultronkompott- 79:- Cheescake i kopp med hallonsås, 69:- |
New & TrendyLiten Dessertbricka:
Macarong Simons tryffel Chokladmousse med pistagegrädde & hallon Espressopannacotta med björnbär 99:- Oh no we didn´t Jo, vi dränkte vår Pavlova i fudgesås, la på massa frukt och jordgubbar för att sedan strössla rikligt med krossad choklad över! 499:- (1 st pavlova räcker till ca 8, i bästa fall ;) Vi gjorde efter det en New York Cheescake extra hög och kokade en blåbärskompott till... 399:- För att sist göra en Italienare! Len mascarpone, spröda savoiardikex och stark amaretto. Vår italienare heter Tiramisu och kommer i en kopp till priset av 89:- |